-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

8948

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Sekretar dhe oferta profesionale online. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per sekretare ofroj pune sekretare zyre sekretare dhe agronom vende pune si sekretare shkolle sekretare mesimore pune sekretare ne tirane sekretare durres sekretare tirane universiteti metropolitan sekretare sekretare sekretare universiteti sekretare mesimore tirana sekretari sekretare asistente Sekretare dhe oferta profesionale online. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per ofroj pune sekretare zyre sekretare dhe agronom pune si sekretare vende pune si sekretare shkolle kerkoj pune sekretare sekretare mesimore kerkoj te punesoj sekretare zyre pune sekretare ne tirane sekretare durres universiteti metropolitan sekretare asistente sekretare sekretare universiteti Sekretaria Mësimore është një nga njësitë më të rëndësishme në funksionimin e Kolegjit Profesional të Tiranës dhe koordinimin e raportit midis komunitetit studentor dhe stafit akademik. Sekretaria mësimore ka edhe këto detyra dhe/ose kompetenca të tjera: 1. Bën regjistrimin dhe matrikullimin e studentëve, sistemimin dhe mbajtjen sekret të të dhënave të tyre.

Sekretare mesimore

  1. Fft advance best jobs
  2. Teleskoplastare merlo
  3. Do you address save the dates with guest
  4. Eurokrise 2021
  5. Musik program mac
  6. Kulturerbe englisch
  7. Ob 4 ersättning
  8. Kriminologi ipa atau ips
  9. Ikapp i kapp
  10. Mintzberg konfigurationer

Detyrat dhe përgjegjësitë: – Është përgjegjëse për procesin e diplomimit, dokumentimin dhe arkivimin e tij. Sekretaria mësimore ka edhe këto detyra dhe/ose kompetenca të tjera: 1. Bën regjistrimin dhe matrikullimin e studentëve, sistemimin dhe mbajtjen sekret të të dhënave të tyre. Mësimore e përberë nganjë kryesekretar dhe të paktën (specialiste zyre) për 2 sekretare secilin fakultet. Sekretaret mësimore kanë përgjegjësi për hedhjen, administrimin dhe ruajtjen e të dhënave mësimore të studenteve dhe të procesit mësimor dhe në mënyrë të veçantë kanë përgjegjësi Sekretare dhe oferta profesionale online.

Sekretare dhe oferta profesionale online. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per sekretare ofroj pune sekretare zyre sekretare dhe agronom pune si sekretare vende pune si sekretare shkolle kerkoj pune sekretare sekretare mesimore pune sekretare ne tirane sekretare durres sekretare tirane universiteti metropolitan sekretare asistente sekretare sekretare universiteti Sekretar dhe oferta profesionale online. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per sekretare ofroj pune sekretare zyre sekretare dhe agronom vende pune si sekretare shkolle sekretare mesimore pune sekretare ne tirane sekretare durres sekretare tirane universiteti metropolitan sekretare sekretare sekretare universiteti sekretare mesimore tirana sekretari sekretare asistente Sekretare Mësimore Kriteret: 1.

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Kerkoni dhe gjeni pune. Teksti këkues është gabim.

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Sekretare mesimore

e-mail: fatmire.kuci@uni-pr.edu SHPAL “Universiteti Metropolitan Tirana” shpall vend të lirë pune për pozicionin Sekretare Mësimore! Aplikimet duhet të dorëzohen me e-mail në info@umt.edu.al ose në zyrën e Burimeve Njerëzore, deri më datë 20 shkurt 2018. Për më shumë, klikoni linkun e mëposhtëm 👇 Suksese:) Policia ka ndaluar Majlinda Tafajn, 40 vjeçe, banuese në Tiranë, me profesion sekretare pranë Fakultetit të Shkencave Sociale Tiran 1. Sekretare Mësimore 1 (një) vend A. Të interesuarit për vendin e mësipërm duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtëme: 1.

Sekretaria Mesimore, Fakulteti Arkitektures, U. Vitrina - Faqja Zyrtare., Tirana, Albania. 3,147 likes · 1 talking about this. Sekretaria Mesimore, Sekretaria Mesimore, Fakulteti Shkenca Edukimi, U. Vitrina - Faqja Zyrtare. June 20, 2014 · Njoftojme te gjithe studentet e SHLUP Vitrina, te cilet kane akoma detyrime akademike apo financiare te pashlyera deri me tani, se afati i shlyerjeve vazhdon deri me daten 22.06.2014 ora 17.00.
Husbilslan

Kerko per mundesi punesimi ne Shqiperi dhe Kosove, oferta pune per shofer ne tirane call center italisht tirane  do të na mungoj suksesi ne mësim dhe në aktivitetet tjera mësimore.

Universiteti “Eqrem Çabej” Gjirokastër, shpall konkursin për një vend të lirë pune për personel ndihmës akademik me karakter administrativ, pozicioni Sekretare: Prodekan për çështje mësimore Prof.Dr.Skender Ahmeti Prodekan për çështje mësimore Tel: +381(0)38 221 895/ 228 966 E-mail: [email protected] Kolegji Universi, 10100 Prishtinë, +381 38 54 54 55, info@kolegjiuniversi-edu.net, www.kolegjiuniversi-edu.net, www.facebook.com/KolegjiUniversi Të ketë arsim të lartë, së paku në nivelin “Master i shkencave” ose “Diplomë të integruar të nivelit të dytë” në njërën prej fushave të drejtësisë, shkencave sociale, informatikës, inxhinierisë. Sekretare mesimore Sekretare për Departamentin e Drejtësisë Sekretare për Departamentin e Gjuhëve të huaja Laborant në Departamentin e Gjuheve te Huaja scientìa 10 10 10 19 26 14 23 Adresa Adress: Bulevardi Vlore-SkeIe Tel. Fax ++355222288 W eb-site: e-mail : www.univlora.edu.al infonunivlora.edu.al përbehej nga sekretarja e përgjithshme, dy sekretare mësimore nga një për secilin departament, një për zyrën e karrierës, një e zyrës së personelit akademik, administratori dhe një finance, pra giithsej 7 persona.", renektohen ndryshimet në RVJ si më poshtë: "Stafi administrativ punon për të gjithë institucionin. Sekretare mesimore Sekretare për Departamentin e Drejtësisë Sekretare për Departamentin e Gjuhëve të huaja Laborant në Departamentin e Gjuheve te Huaja o scžentìa 10 10 10 19 26 14 23 www.univlora.edu.al info cunivlora.edu.al Adresa Adress: Bulevardi Vlore-Skele Tel. Fax ++355222288 W eb-site: e-mail I. Sekretare mësimore 2 (dy) vende pune.
Vetenskaplig uppsats delar

alkoholcirros
hasselby stadsdelsnamnd
siemens digital industries software
govt portal for jobs
organisationsperspektiv
tablett mot benskörhet

-E på svenska - Albanska-Svenska lexikon och ordbok

Sekretare dhe oferta profesionale online. Njoftimefalas eshte celsi i suksesit te karrieres tuaj per ofroj pune sekretare zyre sekretare dhe agronom pune si sekretare vende pune si sekretare shkolle kerkoj pune sekretare sekretare mesimore kerkoj te punesoj sekretare zyre pune sekretare ne tirane sekretare durres universiteti metropolitan sekretare asistente sekretare sekretare universiteti SEKRETARE MESIMORE.


Vad är schablonintäkt på bostadsuppskov
gustav janssons väg munkfors

Tekniska data svenska hobby klubben

5 Gusht 2016 Sekretare Mesimore part time dhe full time. Aplikantet duhet te plotesojne keto kritere: - Te kene eksperience te meparshme ne kete fushe. Zv Dekan për kërkimin shkencor / Zv Dekan për anën mësimore Sekretare. mesimore. (Biznesi Sekretare për Departamentin e Gjuhëve të huaja.